Könyvek a General Press kiadótól



 Sziasztok!

Szeretnék nektek bemutatni 3 db könyvet, melyek a General Press kiadónál jelentek meg. Mindegyik könyv különböző, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, és friss, ropogós, idei megjelenések.

1. A szerelem kódja

Melody, a nagyon szerethető karakter, aki egyetemi évei alatt találkozik az igazán jóképű, és gazdag Jeremyvel.
Bár egészen más világban élnek és rendkívül különbözőek, az együtt töltött éjszakájukat soha nem feledik. Három évvel később, egy sorsszerű történés hozza össze újra őket, ugyanis a lány friss diplomásként egy olyan állást pályáz meg, ahol a vezérigazgató a három évvel korábbi kalandjának az édesanyja.
Melody társas kapcsolatok kialakítása terén kicsit bénácska, ez pedig elég sok humoros helyzetet teremt, így a könyvben nincs hiány a romantikus pillanatok mellett a humoros jelenetekből sem.
És, hogy végül hogyan alakul Melody és Jeremy kapcsolata, az a könyvből kiderül.

Igazi kis könnyed nyári olvasmány, ami eléggé haladós, ugyanis már az első pár oldalon képes beszippantani az olvasót, így ha egy gördülékeny, romantikus, mégis humoros sztorira vágytok, akkor szívből tudom ajánlani a kötetet. 

Készítettem egy kedvcsináló idézetes videót a könyvhöz, nézzetek rá 😊

Fülszöveg:
Melody, a szuperintelligens kocka lány megpályázza álmai állását egy Los Angeles-i óriásvállalatnál. Ám az állásinterjú után döbben csak rá, hogy egy egyetemi egyéjszakás kalandja, név szerint a szívdöglesztő Jeremy Sauer is ugyanannál a cégnél dolgozik. És nemcsak ott dolgozik, de ő a vezérigazgató fia.
Jeremynek barátnője van, és amúgy is rosszfiú hírében áll, így Melody elhatározza, hogy távol tartja magát tőle, és az új életére koncentrál. Azonban minden igyekezete ellenére sem tudja teljesen kivonni magát a zűrös ügyeiről ismert, luxusautókkal járó milliárdoscsemete életéből.
Miközben különös barátság szövődik kettejük között, Melody magának sem meri bevallani, hogy az érzései talán mélyebbek Jeremy iránt.
Vajon az a lány, aki a matematikai törvényszerűségek híve, meri-e vállalni a kockázatot egy olyan fiúért, aki ennyire kiszámíthatatlannak bizonyul?

2. Gondterhes nyomozók 

Kat Ailes debütáló regénye egy imádnivaló, szórakoztató krimi, egy cozy mystery, melyben a karakterek is igazán szerethetőek. A várandóssága végén járó Alice és párja, Joe vidékre költöznek, egy Penton nevű kis faluba, ahol miközben próbálnak beilleszkedni és barátokat szerezni, egy szülés-felkészítő foglalkozáson meggyilkolják az esemény helyszínének tulajdonosát. Mindenki gyanús, és mindenki gyanúsított. A foglalkozáson részt vevő nők nyomozásba kezdenek, és a szerző nagyszerű humorral fűszerezve adagolja az információkat a gyilkoshoz vezető úton.
Ráadásul chick lit műfaj, a női lét kérdéseit is nagyon szórakoztatóan feszegeti.
Igazi kisvárosi nyomozós sztori, ahol mindenki összezár, de mélyen mégis széthúz, Alice pedig próbál felkészülni gyermeke érkezésére, lavírozik a számára tökéletesen idegen gongfürdőzések, aromaterápiás illóolajok, és gyógynövények között, miközben futnak a lehetséges elkövető után. Engem megvett, izgalmas, fordulatos, és nagyon pörgős, úgyhogy izgatottan várom a folytatást 🤍
Volt, hogy hangosan nevettem, miközben ezt a történetet olvastam, elképesztően imádtam, a három közül számomra egyértelműen ez a személyes kedvenc, és annyira zseniális az író, hihetetlen mennyire jól ír.
Biztos vagyok benne, hogy nem véletlen, hogy a TikTok profilomon ez az idézetes kedvcsináló videó érte el a legnagyobb nézettséget. 

Fülszöveg:
Alice és párja, Joe számára az álmos kis falu, Penton ideális helynek tűnik arra, hogy ide költözve maguk mögött hagyják a londoni nyüzsgést, és felkészüljenek az első gyermekük érkezésére. A férfi talán így megismerkedhet végre a kétkezi munkával, Alice pedig a lekvárfőzés gyönyöreivel. Ám a vidéki idill képe hamar darabokra hullik, amikor a kis boltban, ahol a szülésfelkészítő tanfolyam zajlik, holttestet találnak, az ügyben pedig ők maguk is gyanúsítottakká válnak...
Alice és a kismamatársai hamar a kezükbe veszik az ügy felgöngyölítését, a nyomozásban pedig segítségükre van a lány minden lében kanál kutyája, Helen is. Az elszánt, ám jóslásfájásokkal küzdő detektívjelöltek rájönnek, a látszólag unalmas falu múltja sokkal több titkot és izgalmat tartogat, mint azt elsőre gondolták volna. Az események felgyorsulnak, amint felfedeznek egy erdő mélyén élő hippi kommunát, és felszínre kerül egy sok évvel ezelőtt történt, rejtélyes haláleset is. De vajon képesek lesznek kibogozni a szálakat, és tisztára mosni a nevüket, mielőtt kezdetét veszi életük következő nagy kalandja?

3., Nyomtalanul 

Már a könyv borítója megfogott, a fülszöveg pedig csak megerősített, hogy ez biztosan egy nekem való történet. Nem bántam meg, hogy olvastam.
Ez a krimi izgalmas, és nagyon fordulatos.
Eden Paternoster bemegy a Tescoba macskaalmot venni, miközben a férje a parkolóban várja, de többé nem jön ki. Miután a nő nyomtalanul eltűnik, természetesen a férj lesz az első számú gyanúsított a holttest nélküli gyilkossági ügyben, melyben Roy Grace nyomoz. Miközben egyre több, a férjre nézve terhelő bizonyíték kerül elő, egy váratlan és borzasztó családi tragédia árnyékolja be a nyomozó életét.
Az ügy felgöngyölítése közben a végkimenetel egyértelműnek tűnhet, de egyáltalán nem az.
Igazság szerint már az elején kezdve sejthető volt, hogy mi is a igazság, viszont a szerző annyi elképesztően bámulatos szálat fűzött a sztoriba, hogy végig nagyon gördülékeny, és lebilincselő volt a cselekmény. Titkokkal, árulásokkal, és megdöbbentő háttérinformációkkal teli, a krimik rajongóinak szerintem kötelező olvasmány.

Fülszöveg:
Nincs holttest?
Nincs nyom?
Bűntény sincs?

Ez a vasárnap is ugyanolyan, mint a többi. Niall és Eden kirándulni megy, hosszan kocsikázik a környéken, és hazafelé megáll a helyi szupermarketnél. Aztán egyik pillanatról a másikra megváltozik minden. Niall hiába várja a parkolóban, Eden soha többé nem tér vissza a boltból. Otthon sem várja a férjét, és sem a családjuk, sem a barátaik nem hallottak felőle. Nyomtalanul eltűnik.
A gyanú egyből Niallra terelődik. Gyilkosság vádjával azonnal letartóztatják, és egyre érdekesebb bizonyítékokra bukkan a rendőrség. Roy Grace főfelügyelő azonban hamar rájön, hogy semmi sem az, aminek látszik, és ez lehet a pályafutása eddigi legrejtélyesebb ügye.

Idézetek:
"Grace egész életében és az egész karrierje alatt mindig a legjobbat próbálta meglátni az emberekben. Meg volt győződve arról, hogy a kevés kivételtől eltekintve az emberek többsége tisztességes, és nem tehet arról, hogy nehéz gyerekkora volt, vagy a későbbi életében történt valami trauma, ami rossz útra terelte őt."

"Légy bátor! Ne feledd, hogy a félelem több álmot rombol le, mint a kudarc."

"A fenébe is! Egy csomó dolog van az életben, amiről fogalma sincs az embernek egészen addig, amíg meg nem tapasztalja a saját bőrén."

"...nem akkor lehetünk sikeresek, ha arra vágyunk, amint nincs, hanem ha annak örülünk, amink már megvan."

"Ne keress kifogásokat a szarházi gazembereknek! Hiába teszel vir

"...nem akkor lehetünk sikeresek, ha arra vágyunk, amink nincs, hanem ha annak örülünk, amint már me


“…nem akkor lehetünk sikeresek, ha arra vágyunk, amink nincs, hanem ha annak örülünk, amink már megvan.” 


“Ne keress kifogásokat a szarházi gazembereknek! Hiába teszel virágot egy segglyukba, attól az még nem váza.” 


Ti melyiket olvasnátok szívesen? Írjátok meg kommentben.

 


Megjegyzések

  1. Huu, nagyon izgalmasnak tűnik mind a három. Leginkább az első kettőt olvasnám, de szerintem a 3. is tetszene😊

    VálaszTörlés
  2. Mindhárom izgalmasnak tűnik, de első olvasásra a harmadik hazakerülne a polcomra. Köszönöm az ajánlót! ♥

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik mindegyik, s mivel mindhárom más miatt érdekes, nehéz is közülük választani. Az első kettő abszolút nagyon szimpi ,de a harmadik is megfogott. Annak a borítója szerintem szuperül el lett találva. :) <3 Nagyon jó ajánló volt, köszönöm :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó ajánló volt 🥰 Nekem a harmadik listára került már 😉

    VálaszTörlés
  5. Mindhárom könyv történe jól hangzik. Én imádom a krimiket, így inkább az utolsó 2 áll hozzám közelebb. Szuper ajánló. Biztosan elolvasom.

    VálaszTörlés
  6. Abszolút a Nyomtalanul lenne az én könyvem :3 Nagyon felkeltette az érdeklődésem! A többi is elég jó lehet, de a thriller-krimi azért na, az a legjobb ♥

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó könyvajánlók lettek😍 A szerelem kódja és a Gondterhes nyomozók c. Könyvek nagyon tetszenek 😍 Úgy hogy biztosan elfogom olvasni😊❤️

    VálaszTörlés
  8. A Nyomtalanul könyv engem is megfogott már. Bár előbb jó lenne a meglévő könyveimet picit lecsökkenteni :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Minden vámpírok atyja

Legutóbb olvasott Agave könyvek

Amilyen akkor voltam