Kate Robb - Szerelem a végzetem


 Saját vélemény:

A Szerelem a végzetem című könyv egy nagyon aranyos, mágiával és erotikával tarkított romantikus komédia, szerethető, humoros, vagy épp viccesen furcsa karakterekkel. Gemma egy négy éves kapcsolaton próbálja túltenni magát, nővére, nagynénje, és legjobb barátja, Dax társaságában fojtja alkoholba bánatát, majd furcsa nagynénje tanácsára elvégeznek egy mágikus szerelmi tisztítókúrát, melynek végén egy csóknak is el kell csattannia. Bár a varászlatot senki nem veszi igazán komolyan, a főszereplő reggel különös módon nem a saját ágyában ébred, és egész élete idegen számára. Stuartot, az exét szerette volna kitörölni az életéből, és be kell lássa, a bűbáj működött, azonban exével együtt a legjobb barátja is eltűnt a mindennapjaiból, hiszen ugyanazon az estén ismerte meg mindkettőt, és ha az egyikkel nem találkozott, akkor a másikkal sem. Dax hiánya viszont fájdalmas, és nélküle az élet elképzelhetetlen. 
Gemmának egy hónapja van, hogy újra véghez vigye a tisztítókúrát, ugyanazzal a csókkal megpecsételve, mint előzőleg, ehhez viszont Daxra van szüksége. 
Gemma az új életében sikeres, minden számítása bejön, Dax mindennapjait azonban folyamatos kudarcok tarkítják, vállalkozása sikertelen, és a tűz, melytől igazán önmaga volt, lassan kezd kihunyni a szeméből. Gemmával itt nem csak barátokká válnak, hanem egymásba szeretnek, és a nőnek megfordul a fejében, hogy talán jobb lenne itt maradni, ebben a számára igazán boldog univerzumban. Azonban rájön, hogy a rendet felborította az érkezésével és a mágiával, Dax sikertelensége pont a megváltozott körülmények miatt van. Gemmának döntést kell hozzon, hogy szerelme boldogságáért visszatérjen-e abba az életbe, ahol a férfi csak a legjobb barátja, és ahol nincsen sikeres kozmetikai cége, vagy önző módon saját boldogságát és a szerelmet válassza. 
Ha egy utolsó nyári olvasmányt olvasnátok még idén, ne keressetek tovább, mert ezt nagyon tudom ajánlani, igazán olvasmányos, humoros, és biztosan állíthatom, hogy Dax nem csak nekem válik majd a kedvenc férfi karaktereim egyikévé. 

Fülszöveg:

Egy fiatal nő az összetört szívére keres gyógyírt ebben a szeszélyes, barátokból-szerelmesek románcban, ám váratlanul egy olyan alternatív világban ébred, ahol nem csak az exe az egyetlen, aki eltűnt az életéből. 
Amikor Gemmát négy együtt töltött év után dobja a barátja, úgy reagál, ahogy minden értelmes huszonnyolc éves tenné:
leissza magát a húgával, a bolondos nagynénjével és a a legjobb barátjával, Daxszal. A túl sok margarita után aztán úgy döntenek, hogy mágikus szerelmi tisztítókúrát hajtanak végre, amely azt ígéri, hogy kitörli Gemma exét a múltjából. Követik az összes utasítást, beleértve a plátói csókot Dax részéről, hogy megpecsételjék a sorsot. 
Amikor Gemma másnap felébred, rádöbben, hogy a komolytalannak gondolt varázslat működött. Nemcsak olyan, mintha soha nem is járt volna az exével, de az élete többi része is felismerhetetlenségig megváltozott. És, ami a legrosszabb: Daxnak fogalma sincs, ki ő. 
Hogy visszafordítsa a varázslatot, és visszatérjen a régi életébe, Gemmának meg kell győznie egykori legjobb barátját - aki most szinte idegen -, hogy csókolja meg. Ám ahogyan lassan végrehajtja a tervét, azon kapja magát, hogy beleszeret a férfiba, méghozzá mindent elsöprően. Hamarosan gyötörni kezdi a kétely, hogy egyáltalán vissza akar-e térni a régi életébe. Hiszen mi van, ha Dax volt az igazi mindvégig? 

Kedvenc idézeteim:

A könyvből nagyon sok kedvenc idézetet tudtam választani, de mivel egy szuper jó, és humoros könyv volt, nem volt nehéz dolgom. Hoztam egy idézetes videót. 


Írjátok meg, hogy ti az ajánló, vagy az idézetek alapján szívesen olvasnátok-e, valamint hogy van-e kedvenc romkom könyvetek. 

Megjegyzések

  1. Nagyon jó könyvnek hangzik. :) köszi az ajánlót!

    VálaszTörlés
  2. Érdekes történet, nagyon jó ajánló, szívesen elolvasnám én is. Köszönöm❣️

    VálaszTörlés
  3. Eddig elkerülte a könyv a figyelmemet, de az ajánlód miatt felkeltette az érdeklődésem, úgyhogy felkerült a kívánságlistámra. Köszönöm! :*

    VálaszTörlés
  4. Szuper ez az ajánló. Már több helyen is olvastam róla. Biztosan beszerzem és elolvasom. Szeretem a könyvajánlóiat.

    VálaszTörlés
  5. Ez nagyszerű könyv lehet! Köszi az ajánlót! 🥰

    VálaszTörlés
  6. Ez a könyv ami annyi helyen szembe jött már velem ahány helyen csak létezett. Könyvesbolt, fb, instagram, itt is. Ez valamit jelenthet. Szimpatikus a leírás alapján is. Ha végre visszatalálok az olvasáshoz, szerintem el is olvasom :)

    VálaszTörlés
  7. Mennyire érdekes kis könyv. Azt hinné az ember, hogy egy újabb romantikus nyálas alkotás, erre tök kis furfangos a leírás alapján. Nagyon tetszik :3

    VálaszTörlés
  8. Ezt a könyvet tuti elolvasom, de kétlem hogy mostanában lesz 🤣 Mert annyi minden van még amit el akarok olvasni🥰 Nekem jelenleg a Szerelem képlete az ami nagyon tetszett még 🥰 Persze, olvastam más is az évek alatt, de gondoltam a ideire vagy kíváncsi, így ezt említem meg ☺️ Nagyon tetszenek ezek a kis videók tőled, főleg hogy idézetekkel rakod tele😍 Köszönöm az ajánlót❤️

    VálaszTörlés
  9. Kívánság listára teszem. Jónak ígérkezik.

    VálaszTörlés
  10. Nálam már listára került. 🥰 Izgalmasan hangzik. 🙂

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Minden vámpírok atyja

Legutóbb olvasott Agave könyvek

Amilyen akkor voltam